L’Ajuntament de Gandesa ha iniciat les obres de millora de l’entorn del Santuari de la Fontcalda, amb un pressupost de 88.739 euros. Els treballs d’arranjament consisteixen en la millora i condicionament de l’espai destinat a pícnic, el passeig de la Glorieta i la zona d’aparcaments.

El Santuari de la Fontcalda es troba situat en un paratge natural, al costat del riu Canaletes, i és força freqüentat en caps de setmana. L’església actual data del segle XVIII i és d’estil neoclàssic.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.