La Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), també coneguda com ‘el banc dolent’ ha impulsat la campanya ‘Cases de poble’, a través de la qual vol vendre 2.653 habitatge de 500 petits municipis de menys de 5.000 habitants d’arreu de l’Estat. El preu de venda és a partir de 29.000 euros, segons ha informat la societat en un comunicat. A Catalunya s’han posat a la venda un total de 404 habitatges.

A les Terres de l’Ebre hi ha habitatges en venda a Sant Jaume d’Enveja, Masdenverge, Móra la Nova, l’Aldea, Amposta i Flix. Podeu consultar els habitatges en venda en aquest enllaç.

L’objectiu de la campanya és “estimular l’activitat immobiliària en aquests municipis on el mercat evoluciona a una menor velocitat que en les grans ciutats” i “contribuir a la dinamització de la vida d’aquestes poblacions”, segons afirma aquesta societat en un comunicat.

Sareb ha afirmat que l’acció està enfocada a potencials compradors locals així com també a aquells d’altres poblacions que busquin “retrobar-se amb el poble familiar o, simplement, vulguin allunyar-se de les grans urbs i reconnectar amb la natura”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.