El programa ‘Està passant’ de TV3 s’ha fet ressò aquest dimarts de la notícia publicada a l’ebredigital.cat sobre la caiguda d’arbres de Nadal a Tortosa. Toni Soler, Jair Domínguez i Peyu comenten en clau d’humor aquesta informació que els ha sorprès, tot i que els ha fet més gràcia el nom del regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires de l’Ajuntament de Tortosa. “Sisco Pepió té nom d’emperador romà”, diu Toni Soler. “Què fa aquest senyor fent de regidor a Tortosa, hauria de ser President de Catalunya!”, exclama Jair Domínguez. “Ha nascut amb nom d’aeroport o de plaça”, conclou Peyu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.