Les fortes ràfegues de vent que ha bufat les últimes hores a Tortosa han tombat alguns dels arbres ornamentals de Nadal que l’Ajuntament de Tortosa ha instal·lat enguany a diverses places de la ciutat. Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Siscó Pepió, els arbres que han caigut són els ubicats a la places Agustí Querol, Barcelona i de l’Estadi. Treballadors de la Brigada Municipal els han retirat i tornaran a posar properament tot reforçant l’ancoratge.

De moment, no hi ha constància que les inclemències meteorològiques hagin afectat altres ornamentacions nadalenques instal·lades als carrers de la ciutat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.