Un total de 2.406 escolars del Baix Ebre representants de 17 escoles i instituts de la comarca estan gaudint gratuïtament, i en horari lectiu, de la pista de gel ubicada a la plaça de l’ajuntament de Tortosa.

Des de fa uns anys aquesta iniciativa nadalenca de la Federació de Comerç de Tortosa s’ha vinculat també a l’activitat del Pla Català d’Esport a l’Escola, el programa de la secretaria general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i que coordina el Consell Esportiu del Baix Ebre. Durant dues setmanes, del 9 al 22 de desembre, de 9,10 hores a 13,00 hores i de 15,40 hores a 16,30 hores, s’han programat un total de 100 franges de vint minuts cadascuna per donar cabuda als diferents grups que prenen part.

D’aquesta manera s’aprofita la instal·lació perquè els alumnes puguin fer una pràctica esportiva poc habitual, convertint l’activitat en un fet social destacat perquè molt xiquets i xiquetes potser no ho tenen tan fàcil com altres per poder-la dur a terme en el seu entorn quotidià.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.