Relleu sobtat al capdavant de la Junta Directiva del CF Amposta, donada la dimissió del fins ara president Jordi Pérez que després de gairebé vuit anys al capdavant del club. Era una notícia que tenia data de caducitat i estava consensuada amb la resta de la Junta Directiva. El relleu, que passa a encapçalar el bloc directiu de l’entitat blanc-i-negra a partir d’ara, és Carlos Gilabert qui s’havia incorporat en les tasques de vicepresident i ara passarà a encapçalar la junta directiva.

El primer equip ampostí està situat en tercera posició de segona catalana amb vint-i-cinc punts, a tan sols dos de l’actual líder de la categoria, la Rapitenca, que té un partit de recuperar a Ulldecona el proper divendres festivitat de la Constitució. Els de la capital del Montsià aquesta temporada porten fins al moment set partits guanyats, quatre empats i tan sols dues derrotes.