El passat diumenge, 1 de desembre, a la població de Capellades (l’Anoia) va tenir lloc l’acte d’entrega de trofeus de les diferents curses per muntanya de la FEEC. A l’acte van assistir tres membres del club Montbike per a recollir el seu reconeixement a la feina feta durant la temporada.

Entre els membre del club ampostí va destacar Eva Cris Llobat Gracià que s’ha proclamat subcampionat de la Copa Catalana de curses per muntanya en línia de la FEEC 2019, al mateix temps que tambés va proclamar subcampiona de la Copa Catalana de curses verticals de la FEEC 2019. A més d’aquests dos subcampionats l’Eva Cris també ha triomfat a les Terres de l’Ebre, quedant segona del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre 2019 en l’entrega que va tenir lloc el passat divendres a Benifallet.

L’altre company del club que va pujar al podi va ser Andreu Moya que ha estat subcampió del Premi FEEC de Canicròs. A més Andreu també ha quedat segon en la categoria sènior del Circuit Canicròs Terres de l’Ebre 2018-2019.

Per acabar el «trio montbiker», Lluisma Mas també va estar a Capellades per a recollir el seu premi com a 4t classificat de la Copa Catalana de curses per muntanya 2019 i 5è de la Copa Catalana de curses verticals 2019.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.