Balsàmica victòria que va aconseguir el Club Volei Roquetes a la pista del Balàfia, que a més a més li suposa als del Baix Ebre abandonar les posicions de descens per primer cop aquesta temporada, en detriment del Barberà i l’Aula. Era un partit clau per intentar refermar les opcions de salvació, tenint en compte que ara mateix se situen a tan sols tres punts dels lleidatans que estan situats en vuitena posició amb onze punts.

Els roquetencs van ratllar la perfecció i van estar per sobre de les seves possibilitats amb una recepció gairebé perfecta i contundència en els atacs que els va permetre resoldre el partit amb tres sets. Els nois de Llorenç Vericat, conscients de la importància dels punts en litigi, van sortir molt concentrats i resolien la primera mànega amb un contundent 16 a 25. Al segon set van mantenir l’estat de gràcia que van mantenir durant tot el partit i tot i ajustar-se un xic el partit, van acabar decantant-lo per sis punts de marge amb el 19 a 25. El tercer set es va resoldre igual que el primer amb nou punts de marge que els donava la victòria i tres punts molt valiosos per sortir de la cua de la classificació.

Després d’aquesta victòria i afavorits pels resultats dels rivals directes, deixa la cua i surt dels llocs de descens tenint en compte que tot i la victòria contrapronòstic del Barberà a la pista del Tren de Sòller per 2 a 3, el punt sumat els era insuficient per superar als roquetencs que compten amb millor average. L’Aula per la seva banda caia derrotat a casa davant el Club Natació Sabadell per 1 set a 3 i tanca el grup amb tan sols cinc punts. Dissabte vinent, la competició no descansa pel Pont de la Constitució i els del Baix Ebre rebràn a casa al segon classificat Torredembarra. Un partit que s’iniciarà dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda i on els roquetencs buscaran donar la sorpresa per sumar per primer cop a la lliga dos victòries consecutives.