El Club Patí l’Aldea continua recollint guardons degut a la seua exitosa trajectòria. En aquesta ocasió dins la trenta-vuitena edició de la Festa del Patinatge que organitzava la Federació Catalana de Patinatge al Saló Noble del Palau Bofarull de Reus, quatre premis van recaure a mans dels patinadors aldeans.

Van recollir els premis als guardons al mèrit esportiu de segon nivell a Anouk Vizcarro, pel resultats dels anys 2018 i 2019, i per a Núria Gas pels resultats de la temporada passada. A més, el grup Show Petit va rebre el premi al mèrit esportiu de primer nivell, pels espectacles “Doma’m” i “Without the Sun” i la distinció al mèrit federatiu per a l’entrenador Manel Villarroya, per la seva dilatada trajectòria en el món del patinatge artístic en les facetes d’esportista, tècnic i directiu del club.