La Banda Municipal de Música de Tortosa va celebrar el dia en honor a la seua patrona, Santa Cecília, oferint una selecció de musicals. El Teatre-Auditori Felip Pedrell va ser l’escenari, conjuntament amb el cor de l’Escola d’Arts de Cecília Aymí, qui també va oferir la seua veu juntament amb la de Jordi Mauri. En anteriors edicions, La Banda va oferir concerts temàtics de Queen o Abba i, amb la temàtica d’enguany de musicals, conegudes peces del Rei Lleó, la Bella i la Bèstia, West Side Story o Els Miserables van delectar els assistents.

A continuació, un bocí d’una de les cançons que van interpretar, però al reportatge d’Ebredigital.TV del concert de Santa Cecília de Tortosa podeu veure’n, i sentir-ne, alguna més.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.