La presidenta del Consejo Superior de Deportes (CSD), María José Rienda, després de valorar historials esportius i professionals ha concedit l’ingrés en la Reial Ordre del Mèrit Esportiu a les esportistes Aina Cid Centelles i Anna Boada Peiró, que el 2018, van ser les primeres dones a aconseguir una medalla en una modalitat olímpica en un Campionat del Món.

Anna Boada i Aina Cid van aconseguir la medalla de bronze al Mundial disputat a la ciutat búlgara de Plovdiv, en una jornada històrica per al rem espanyol, en la modalitat del dos sense timoner, després d’una disputada regata, on el Canadà va aconseguir la medalla d’or, i Nova Zelanda la de plata. L’embarcació de les dues samarretes catalanes amb el tercer lloc, es van convertir a més en les primeres classificades europees.

Aina Cid segueix la seua trajectòria en clara línia ascendent, actualment formant parella amb Virgínia Díaz, després de la retirada de la barcelonina Anna Boada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.