Nova derrota del Club Volei Roquetes, que va caure a casa davant el tercer classificat de la lliga, el Club Natació Sabadell per 0 sets a 3. Els roquetencs no van tenir opció i els problemes en la recepció del conjunt local es van evidenciar més al segon i tercer parcials. Dissabte es desplacen a la pista del Balàfia, equip que acumula tres jornades consecutives sense perdre.

El Club Volei Roquetes no va poder aprofitar la inèrcia de la victòria de la setmana passada i va encaixar una nova derrota a casa davant el Club Natació Sabadell que es va imposar per zero sets a tres. Els problemes que van tenir els roquetencs en la recepció es van evidenciar més a la segona i la tercera mànega, quan la superioritat dels sabadellencs es va fer més evident.

La primera mànega va estar molt disputada i l’encert ofensiu del conjunt del Vallés Occidental els permetia doblegar la resistència dels del Baix Ebre que acabaven cedint el parcial per 21 a 25. El cop moral combinat amb les errades en la recepció dels nois de Llorenç Sales van ser determinants en el segon i tercer parcial, resolent els visitants per la via ràpida amb el 17 a 25 i el 16 a 25.

Després d’aquesta derrota el Roquetes torna a caure a la darrera plaça del grup, després de la victòria del Barberà davant l’Encamp d’Andorra per tres sets a dos. Ara tanquen la taula de primera divisió nacional l’Aula i els roquetencs, amb 5 punts. Dissabte vinent, a partir de les 20 hores del vespre, visiten la pista del Balàfia setè classificat amb onze punts. Serà un partit a priori complicat davant un conjunt lleidatà que acumula tres jornades consecutives guanyant.