El Tortosa-Ebre es va retrobar amb la victòria, després de l’empat de fa dues setmanes i la jornada de descans del passat cap de setmana, imposant la lògica davant el darrer classificat del grup, la Granada, per quatre gols a un. Un enfrontament que va tenir en els prolegòmens un càlid record per Laura Santamaria, recentment operada de les cervicals, i que estarà un llarg període absent dels terrenys de joc.

El partit va estar clarament dominat per les noies de Víctor Borja, que tot i dur el pes del partit en tot moment no van poder estrenar el marcador fins al tram final del primer temps, quan aconseguien dos gols. Les ocasions se succeien davant un conjunt que va renunciar a l’atac des de l’inici i estava molt ben plantat defensivament. Els minuts avançaven fins que a falta de sis per al descans Paula Marqués, en transformar una pena màxima, desencallava el partit amb el gol que avançava a les locals al marcador. Quatre minuts més tard, Laura Tomàs aconseguia situar el segon gol i encaminar la victòria. Però quan tot semblava indicar que el partit es resolia favorablement per a les ebrenques, en un contracop aïllat un minut després del 2-0 amb una rematada des de fora l’àrea que sorprenia a Laura Mendieta, aconseguien el gol que donava incertesa al partit.

Tot i el gol les roig-i-blanques van seguir imprimint un fort ritme de joc generant diverses arribades fins que als disset minuts de la represa Laura Tomàs feia el gol de la tranquil·litat. Amb el 3-1, seguien insitint per trencar la defensa poblada de les barcelonines fins que Pomada tancava el resultat sent l’autora del quart gol que tancava la golejada.

El Tortosa-Ebre és ara tercer, aprofitant la derrota del Bellcairenc a Calafell per 4 a 1, i segueixen invictes a la lliga després de disputar quatre partits, amb tres victòries i un empat que els dónen 10 punts a dos dels colíders, el Ribes i el Tarraco que són líders amb dotze punts. En la propera jornada les de la capital del Baix Ebre es desplacen al camp del Bellcairenc, rival directe, en un partit que arrancarà dissabte a partir de les cinc de la tarda. Les de l’Urgell són cinquenes classificades a un sol punt de les ebrenques, tot i que han disputat dos partits més que el Tortosa-Ebre, amb un balanç de tres victòries i tres derrotes.