El Canal Terres de l’Ebre i la la Xarxa de Comunicació Local col·laboren un any més en el Gran Recapte, la campanya de la Fundació del Banc dels Aliments per recollir productes alimentaris destinats a les famílies en situació de vulnerabilitat.

Aquesta iniciativa solidària es desenvoluparà enguany aquest 22 i 23 de novembre. La programació de Canal Terres de l’Ebre ofereix espais dedicats a fer difusió de la campanya. L’objectiu és animar la població a contribuir-hi amb l’aportació d’aliments bàsics.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d’Aliments es posa en marxa aquesta iniciativa que enguany arriba a la desena edició.

El Gran Recapte d’Aliments el 2018 va recollir 4.310.000 quilos en més de 2.926 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de més de 28.313 persones voluntàries.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.