Els ajuntaments de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta i els cossos de seguretat i emergències han participat aquest dimecres en una jornada informativa. organitzada pel Departametn d’Interior de la Generalitat, per saber com coordinar-se i actuar en situacions d’emergència com incendis forestals, inundacions o grans nevades.

La Jornada d’Emergències s’ha celebrat a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i hi han assistit el director territorial d’Interior a les Terres de l’Ebre, Joan Juan, amb els comandaments territorials del cos de Bombers de la Generalitat, Ricard Expósito, del cos de Mossos d’Esquadra, Vicenç Lleonart, i de Protecció Civil de la Generalitat, Miquel Alonso.

L’objectiu ha estat explicar i remarcar la responsabilitat que tenen les corporacions locals en casos d’emergència i totes aquelles tasques preventives i operatives que tenen assignades. Segons Miquel Alonso, “les corporacions locals tenen un paper fonamental en aquelles emergències on hi ha afectacions a les persones i és aquí on hi juguen un paper importantíssim que és el que intentem recalcar en aquesta jornada”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.