El jutjat d’instrucció número 1 d’Amposta ha citat com a investigat l’activista ebrenc Rai López. L’acusa d’un suposat delicte de desordres públics per participar en les mobilitzacions del 17 d’octubre on es rebutjava la sentència contra els líders polítics i socials independentistes. Ell mateix diu que no li van demanar cap tipus d’identificació, simplement el van reconèixer i van apuntar el seu nom.

L’activista ha publicat a les seues xarxes socials que ha d’anar al jutjat el 13 de febrer de l’any vinent a les 10 del matí i ha rebut múltiples comentaris de suport. Posteriorment ha fet un tweet on ha agraït a Juristes per la Llibertat el suport i el recolzament jurídic que li han donat en tot moment. | Imagina Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.