Nova derrota del Club Voleibol Roquetes aquest cop a la pista del Club Volei Olot on els ebrencs van caure per 3 sets a 1. No van poder aprofitar la inèrcia positiva després d’aconseguir la primera victòria de la temporada a primera divisió nacional davant el Club Volei Manresa per 3 a 2 en la passada jornada, tornaven a caure en la visita a terres gironines.

Un primer parcial on els roquetencs no es trobaven gens còmodes damunt la pista i acusaven bastants errors a diferència del que havia suposat la primera victòria del campionat (on van resoldre els dos primers sets ratllant gairebé la perfecció en el seu joc), i caent derrotats per un parcial de 25 a 20. Tot i això els jugadors entrenats per Llorenç Vericat, van reaccionar a la segona mànega i van equilibrar el duel empatant a un set resolent el segon parcial favorablement amb un 21 a 25.

Això donava lloc a un tercer període d’allò més equilibrat. No obstant, acusanven els del Baix Ebre els moments d’irregularitat i pressió que acabar-se imposant i decidint a favor dels olotins que solventaven el tercera parcial per un ajustat 25 a 22. La quarta mànega els nervis li van passar factura als roquetencs, conscients que no podien fallar i van tornar a acusar errors donada la inexperiència a la categoria senteciant els locals el partit per un 25 a 20 definitiu.

De nou el Roquetes acusava en els moments decisius i determinants la joventut de la plantilla de la qual disposen i la falta d’experiència que tornava a fer caure el partit a favor del seu rival de torn. Toca passar pàgina i pensar en el proper compromís de lliga que els tornarà a portar lluny del pavelló municipal roquetenc, per medir-se a l’Aula, rival directe a la taula classificatòria, situat en novena posició amb tan sols cinc punts. Els roquetencs tanquen el grup, en dotzena posició, amb tan sols dos punts sumats en sis jornades de lliga.

Un partit clau per a les aspiracions del conjunt ebrenc per matenir la categoria que es disputarà a les 12 del migdia de diumenge vinent i on els rivals directes dels roquetencs el Barberà amb només quatre punts, es desplaça a la pista del segon classificat el Torredembarra diumenge a les 10 del matí, mentre que el tercer classificat per la cua amb 5 punts, l’Encamp d’Andorra, rep a la seva pista al quart classificat, el Sant Martí, dissabte a partir de les 16 hores de la tarda.