El president de la Federació d’ERC a les Terres de l’Ebre, Alfons Montserrat, ha agraït aquest dilluns el suport rebut a les urnes en la jornada electoral del 10-N. La formació republicana ha estat la més votada a les Terres de l’Ebre amb 30.265 vots (35,1%), una xifra superior a la suma obtinguda per les dues forces que la segueixen, Junts per Catalunya amb 13.534 vots (15,7%) i el PSC amb 13.392 vots (15,5%). La flixanca Norma Pujol ha renovat l’acta de diputada i l’exalcalde de Gandesa, Miquel Aubà la de senador.

Per a Montserrat, la regió de l’Ebre és avui “més republicana, més independentista i més d’esquerres”. “A Catalunya, i sobretot a l’Ebre, la nostra gent diu ben clar que la solució a un problema polític passa per la política i passa per l’amnistia i el diàleg”, ha indicat.

La diputada electa Norma Pujol ha destacat que els vots independentistes segueixen creixent i ha agraït els suports rebuts per ser “més necessaris i més forts” en aquesta nova legislatura. “És una resposta clara i contundent en contra sentència de la vergonya, la sentència venjativa. La gent de les Terres de l’Ebre ha sabut omplir les urnes de llibertat”, ha assegurat

El senador d’ERC, Miquel Aubà, que ha estat per quarta vegada el més votat a la circumscripció de Tarragona, s’ha tornat a comprometre a treballar en la defensa del territori, de la pagesia i per la millora de les infraestructures.