Les eleccions del 10N, la repetició electoral provocada per la incapacitat dels partits de forma govern a Madrid, són el principal tema de portada de l’edició en paper número 910 del Setmanari L’EBRE, que a més a més dedica a la nova cita amb les urnes la secció de Primera Plana. En portada es destaca que el risc d’una nova desacceleració econòmica ha marcat les receptes dels candidats territorials

Un altre tema destacat de portada són les dades de la recollida selectiva dels residus municipals a les Terres de l’Ebre corresponents al 2018, que permeten situar el territori, amb alguns municipis amb molts deures per fer, en el camí per assolir els percentatges que imposa Europa per al 2020.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.