Les picabaralles entre els dos candidats tortosins d’homònim cognom han protagonitzat el debat de les eleccions generals del 10-N, organitzat pel Canal Terres de l’Ebre. Ferran Bel (JxCAT) i Dolors Bel (PSC) s’han enganxat en gairebé tots els blocs plantejats acaparant el temps de la part del debat obert que es podien disputar els candidats convidats. Per ERC ha participat Norma Pujol; per Ciutadans, Sergio del Campo; i per En comú Podem, Rosabel Recio.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.