Greu accident múltiple que s’ha produït a la C-12 a Xerta, on diversos vehicles han col·lidit al punt quilomètric número 30. Segons el Servei Català de Trànsit estarien immersos en aquest accident dos cotxes i un camió, dels quals una furgoneta hauria acabat bolcant.

En el sinistre hi han resultat ferides quatre persones, una d’elles en estat crític. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, els Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. El ferit crític ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital Joan XXIII. De moment, està tallada la C-12 i els Mossos d’Esquadra estan fent desviament per altres vies alternatives.

Els Bombers han treballat en l’accident per excarcerar un dels ferits que ha quedat atrapat al vehicle. Les grues retiraven als volts de les quarts de tres del migdia els vehicles sinistrats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.