Aquest matí els candidats republicans al Congrés de Diputats per la demarcació de Tarragona, Jordi Salvador i Norma Pujol, han portat la campanya fins al centre penitenciari de Mas d’Enric, al Catllar. Allà han explicat als interns, entre els que estaven la presidenta Carme Forcadell i la jove Laura Solé, les propostes republicanes per al 10 de Novembre.

Els candidats han explicat en sortir que l’acte s’ha convertit en “una assemblea molt participativa on s’ha debatut sobre la república, l’amnistia i els drets socials, i també sobre temes propis dels interns. La presidenta Forcadell ha demostrat el seu lideratge i estar en molt bona forma política”.

Norma Pujol, ha qualificat la visita de “colpidora i enriquidora perquè hem pogut compartir opinions i debat amb un bon nombre d’interns”. Després de recordar que aquest és el segon acte electoral que fan els candidats d’Esquerra dins la presó del Catllar la candidata ha demanat “l’amnistia dels presos i preses polítiques, i el retorn dels exiliats i exiliades”.

El diputat Salvador ha denunciat “l’abús de la presó preventiva” posant com exemple el fet que “no pot ser que algú estigui fins a quatre anys sense judici perquè això és un càstig que no és presentable”. Salvador ha explicat que s’han disculpat amb els assistents per no haver celebrat actes electorals a les presons molt abans.

El cap de llista tarragoní ha explicat que Laura Solé, empresonada arran dels aldarulls a la ciutat de Tarragona està bé i convençuda que sortirà aviat: “Es nota que està apadrinada i ben acollida per la Carme”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.