Movem Tortosa està en contra del projecte d’enderroc dels antics magatzems de l’estació de Renfe que ha tret a informació pública l’Ajuntament de la capital del Baix Ebre. El principal grup de l’oposició ha anunciat aquest dimecres que presentarà al·legacions per impedir que es tombi aquest edifici ferroviari ubicat al carrer Ronda dels Docs. Els regidor Jaume Bel ha explicat que tot i que l’actual Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) preveu l’enderrocament d’aquesta construcció és possible fer una altra planificació urbanística que el conservi per a usos socials i culturals.

A la vegada, Movem Tortosa ha anunciat que presentarà una moció al ple de l’Ajuntament amb l’objectiu que tots els grups municipals es pronunciïn sobre aquest enderroc. En aquesta moció també es demanarà que es negociï la conservació de dos elements més que recorden el trànsit de mercaderies que va haver a l’estació. Es tracta d’una antiga grua que hi ha al final del moll on hi ha l’edifici que es  vol enderrocar, i una aiguada que va servir per abastir les calderes de les antigues locomotores de vapor.