Aquest matí el candidat de Junts per Catalunya al congrés, Ferran Bel, acompanyat de la candidata al Senat, Teresa Moya, i el cap local, Ivan Romeu ha atès els mitjans de comunicació per tal de fer una valoració sobre el tancament del Castor. En aquesta línia, Bel i Moya han defensat el “desmantellament immediat d’aquesta plataforma”.

El PSOE només utilitza Catalunya com a arma electoral i en fa una política estrictament partidista”, ha explicat Bel, afegint que “ara que venen eleccions el darrer consell de ministres anuncia el desmantellament del Castor, quan mesos abans des de Junts per Catalunya ho havíem reclamat i ens responien que no entrava dins dels seus plans”. “Nosaltres no volem anuncis electoralistes, anem a Madrid a defensar un calendari clar, amb terminis fixats i transparència, volem saber quant ha costat i quant ens costarà aquesta operació d’estat”, ha reblat Bel.

Actualment el Ministeri del Medi Ambient no té prevista cap acció ni inversió a les costes ebrenques i del camp de Tarragona”, ha lamentat el candidat al Congrés, que ha exposat que “reclamar inversions a les nostres costes serà també una prioritat de Junts per Catalunya”.

Bel també ha lamentat que aquesta campanya no es parli de propostes per tal d’afavorir la pagesia. “Junts per Catalunya apostem per que el ministeri d’agricultura emprengui accions per, a través dels aranzels, equiparar els preus dels cítrics per fer front als cítrics africans”, ha conclòs el candidat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.