El grup municipal d’Esquerra Republicana-Tortosa Sí ha lamentat aquest dijous la falta de voluntat negociadora de l’alcaldessa de Tortosa que “s’ha negat a pactar amb els grups de l’oposició les ordenances fiscals del 2020 i el Pla d’Actuació Municipal (2019-23)”. “Junts per Tortosa encara no ha assumit que governa en minoria. Té una falta absoluta de cultura democràtica i negociadora. No pot passar el rodet i imposar les seues propostes, ha de negociar amb la resta de grups i consensuar un projecte de ciutat”, ha manifestat el portaveu d’ERC, Xavier Faura.

El grup municipal d’Esquerra Republicana considera que el PAM no és un document “realista”, ja que no es quantifiquen econòmicament les actuacions. “És una carta als Reis, sense cap valor executiu. La major part de les propostes són una declaració d’intencions”, ha assenyalat Faura.

Segons els republicans es planifiquen obres en espais que no estan cedits oficialment a l’Ajuntament, ni s’ha concretat el cost d’aquesta cessió. Com a exemple han esmentat el cas del pavelló poliesportiu que es planifica a l’antic col·legi Sant Josep, “que encara no s’ha pactat amb els Operaris per quant de temps es farà aquesta cessió” o dels terrenys de Renfe, que s’ha de negociar el conveni amb Adif. “Si aquestes cessions no es materialitzen, els projectes seran només fum. I si aquestes cessions s’han materialitzat, reclamem la pertinent informació”, ha conclòs Faura.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.