Canal Terres de l’Ebre retransmetrà en directe aquest dissabte, 2 de novembre, a partir de les 15 hores la regata sprint de 500 metres de la XXXIV Regata Internacional Descens de l’Ebre – III Trofeu Cambra de Comerç de Tortosa. El programa es podrà veure en diferit el mateix dissabte a les 19.30 hores i diumenge a les 00, 8.30 i 18 hores.

Aquesta retransmissió es podrà també veure en streaming a www.ebredigital.cat i un cop emesa també es podrà visionar en qualsevol moment a www.ebredigital.cat/canalte.

Des de Tortosa, un total de nou clubs de rem catalans, entre els quals hi ha els de Tortosa, Amposta, Santa Jaume d’Enveja i la Ràpita, competiran en aquesta regata de curta distància que transcorrerà entre el pont Roig el i el pont de l’Estat de Tortosa. Aquesta prova determinarà els carrers de sortida per a la regata descens de 15.500 metres que és realitzarà diumenge.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.