Després de catorze anys els dos equips es tornaven a trobar. La temporada 2005-06 el Gavà va baixar de la primera divisió Estatal (actual Divisió de Plata) a Lliga Catalana i l’equip ampostí s’ha mantingut ininterrompudament al segon nivell estatal des de llavors.

El partit començava bé per als interessos ampostins arran d’una bona primera meitat, sobretot amb un joc defensiu a molt alt nivell, que deixava la porta al descans amb només nou gols encaixats. Al final dels primers trenta minuts de partit cobraven un avantatge de quatre gols, amb el 9 a 13 per a les jugadores d’Aleksandar Sasa Jovic, que fins i tot es quedava curt pel que s’havia vist sobre el terreny de joc.

A la represa però canviaria el rumb del partit. El marcador s’alternava amb gols d’un i d’altre conjunt, arribant al minut dotze de la segona meitat amb el marcador de 15-19 favorable a l’Amposta. Un parcial de 10-3 en els últims divuit minuts de l’encontre li permetia al Gavà capgirar el marcador, fruit de no culminar en gol diversos contracops clars que va donar ales al rival.

Toca passar pàgina i buscar recuperar els punts perduts la setmana vinent a casa, al pavelló municipal ampostí davant el Balonmano Morvedre, líder de la categoria. Serà diumenge a partir de les 12 hores del migdia. Anteriorment, a les 10.15 hores el Handbol Amposta farà la presentació de tots els seus equips.