Una imatge d’un tall nocturn a l’N-340 a l’Ampolla, en protesta per la sentència condemnatòria del Tribunal Suprem contra els líders independentistes, centra la portada de l’edició en paper número 908 del Setmanari L’EBRE, que dedica sis pàgines de la secció Primera Plana a les reaccions a la sentència del Suprem, incloent dos articles d’opinió amb valoracions jurídiques dels advocats ebrencs Marta Martínez i Yago Faura.

L’altre tema destacat de portada són les eleccions a la presidència de la Comunitat General de Regants del Xerta-Sénia, que es faran el proper 4 de novembre i que són signe inequívoc que, ara sí, el projecte de regadiu sembla que és a les portes d’activar-se efectivament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.