La milla urbana del Perelló va arribar a la setzena edició amb quasi dos-cents participants des de patufet fins veterà. Yolanda Cebrián i Ali Fathi van ser els vencedors en categoria absoluta en una cita esportiva que té com objectiu fomentar l’esport des de ben petits.

16 anys fomentant l’esport mitjançant l’atletisme. La milla urbana del Perelló continua com una cita imprescindible per al circuit ebrenc de curses. Més de dos-cents participants i una desena de categories, des del més petits, els patufets, fins els veterans van ser els atletes protagonistes el passat cap de setmana. En absolut, Yolanda Cebrián i Ali Fathi van ser els vencedors d’enguany. Des de l’ajuntament destaquen que la Milla és més que una prova esportiva, ja que volen fomentar la pràctica de l’esport i un estil de vida saludable.

Els atletes van recórrer diverses distàncies, dependent de la categoria. Des dels set metres dels més petits, fins la milla que van completar els atletes juvenils fins veterà.