Quatre de quatre. Immillorable inici de campionat per al Cantaires Tortosa que va resoldre el segon duel de rivalitat de forma consecutiva després d’haver-se imposat a la Sénia i derrotant aquest cap de setmana a l’Ametlla de Mar per 63 a 55.

Però va ser un partit espès amb moltes imprecisions, amb un joc intermitent que malgrat tot va fer anar als tortosins per davant al marcador al descans amb el 46-27. A la represa, la reacció calera va ajustar les distàncies amb un 6 a 15, que va evidenciar l’irregular joc dels locals. Això donava lloc a un darrer quart que va tornar a dominar el conjunt roig-i-blanc per acabar-se imposant de nou punts de diferència després d’un 16 a 13 als últims deu minuts de joc, destacant l’aportació ofensiva un cop més de Lluís Bel autor de setze punts.

De la resta de la jornada, derrotes dels altres representants ebrencs al mateix grup el Móra d’Ebre davant el Sant Pere i Sant Pau (54-77) mentre que la Sénia va caure de forma àmplia a la pista del Coma-ruga (72-49). En l’altre grup derrotes de l’Alcanar a la pista del Sant Pere i Sant Pau (68-50) i el Pitbox Amposta a Calafell per 73-45, mentre l’altre representant ebrenc, el Rapitenc, no va poder disputar el seu partit a la pista de la Salle de Tarragona.

En la propera jornada duel entre els dos primers classificats del grup 1r. amb la visita del Cantaires Tortosa diumenge a partir de les cinc de la tarda al camp de l’Àguiles de Tarragona, on posarà a prova la seva imbatibilitat. Dissabte a partir de dos quarts de cinc l’Ametlla de Mar s’enfronta al Coma-ruga, a un quart de vuit del vespre la Sénia rep la visita del Torreforta, mentre a partir de dos quarts de vuit el Móra d’Ebre es desplaça a la pista del Teresianes B. Al grup 2, descansa el Rapitenc mentre dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda rebrà al Calafell i diumenge a les 12 del migdia l’Amposta rep a la Salle de Tarragona.