El passat diumenge 20 d’octubre i com a acte previ a la celebració del partit de Segona Catalana que enfrontà el CD Tortosa amb el FC La Canonja, es va dur a terme l’acte protocol·lari de presentació de la base del Club Deportiu Tortosa a socis, simpatitzants i, en general, a la ciutat de Tortosa.

L’acte, amb la col·laboració habitual de Jesús Ferrando, es va iniciar amb una gran desfilada dels jugadors de la base del club que aquesta temporada supera els dos-cents cinquanta esportistes. Davant una graderia plena de famílies i aficionats, els jugadors de totes les categories del CD Tortosa, acompanyats dels seus entrenadors, van anar omplint la gespa del principal de l’Estadi Municipal Josep Otero, des dels més petits, els patufets, fins els juvenils; afegint-se la plantilla completa del primer equip amb els seu staff tècnic.

Va obrir el torn dels discursos el coordinador de l’entitat, Nacho Pérez, que va cedir la paraula a Mariano Curto, president del Futbol Base, que va posar en valor la nova aposta de l’entitat: l’Escola de Futbol. Tancà el torn de discursos l’alcaldessa de la ciutat, Meritxell Roigé que va felicitar l’entitat pel creixement i consolidació de la base del club. El president va donar per finalitzada la presentació i, al ritme de l’himne de l’entitat, els jugadors es van traslladar a la graderia, on es va realitzar la tradicional foto de la gran família esportiva del CD Tortosa com a cloenda de l’acte.