L’equip del Síndic de Greuges visitarà aquest dimecres, 23 d’octubre, Sant Carles de la Ràpita per atendre de primera mà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.). Les persones interessades en se ateses han de concertar prèviament una entrevista a través del telèfon gratuït 900 124 124 o un correu electrònic a [email protected]’atenció es farà al Casal Jove del Maset, al carrer Perot lo Cantador.

La presència de l’equip del Síndic de Greuges respon a l’objectiu d’apropar la institució a la ciutadania i s’emmarca en les visites regulars que es fan als municipis de Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.