Inici de temporada complicat per al Vòlei Roquetes a la primera divisió nacional de voleibol. En el primer desplaçament de temporada va caure derrotat per 3 sets a 0 a la pista del Sant Roque Batàn a les Illes Canàries.

Els canaris no van donar opció i resolien el partit per la via ràpida amb un joc molt encertat en atac. Amb aquesta derrota s’agreuja l’inici de lliga per al conjunt ebrenc després de debutar amb derrota davant el Sóller mallorquí per 1 set a 3.

Aquest dissabte buscaran la primera victòria de la temprada rebent la visita del Sant Martí a partir de dos quarts de set de la tarda al pavelló municipal de Roquetes.

La resta de resultats del club roquetenc es van saldar amb derrotes del juvenil masculí, que encaixava la primera de la temporada, i de l’infantil femení. Descansaven els equips del juvenil i el cadet femení.