L’Handbol Sant Joan Despí s’emporta el duel davant l’Amposta en un partit dominat per les locals, tot i que als minuts finals ha acabat patint per l’empenta de les tarragonines, que han lluitat fins al darrer segon.

L’Amposta Lagrama va encaixar la segona derrota de la temporada, caent per la mínima, 24 a 23, a la pista del Sant Joan Despí, en un partit que es va decidir en els últims instants.

El conjunt ampostí va acusar la important baixa per lesió de Gina Vila, i les excessives pèrdues de pilota que provocaven arribar al descans amb un 13 a 8 desfavorable.

A la represa, l’Amposta es va apropar al marcador establint l’empat a 23 gols Judit Tortajada a tan sols 54 segons del final. No obstant, la local Anna Sancho, establia el resultat definitiu tot i tenir la darrera possessió les de la capital del Montsià que no van poder traduir en gol.

Dissabte a partir de les 20.30 hores del vespre rebran la visita del Muchoticket Puchi. Les ampostines són novenes classificades amb quatre punts mentre l’equip eivissenc és dotzè classificat amb tant sols dos punts.