Aquest divendres la Policia Local d’Amposta ha detingut un jove de 25 anys, veí de la localitat del Montsià, per un pressumpte delicte de tràfic de drogues. El noi va ser sorprès pels agents de seguretat amb fins a set bossetes de marihuana que estaven preparades per a la seva distribució.

En l’últim mes s’ha agreujat aquesta situació a la població ampostina tenint en compte que el passat 16 de setembre, es va produir la detenció d’un jove de 24 anys, veí d’Amposta, com a pressumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. En aquella ocasió, el jove, de nacionalitat romanesa, va ser sorprès amb 13 bosses de marihuana també preparades per a la seva distribució i amb 160 euros fraccionats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.