El nou regidor de promoció econòmica Manel Crespo, explica que el canvi es deixarà per al any vinent, perquè no han tingut temps material per fer-lo. Canvien les dates i també es reduirà l’import als expositors.

Ja es coneixen les dates per una nova edició de la Fira de l’oli Novell, els Cítrics i Comerç, seran els dies 22, 23 i 24 de novembre. Aquest és un dels canvis més destacats d’aquesta pròxima edició, s’endarrereixen les dates una setmana.

El canvi arriba després de les reiterades peticions per part de les cooperatives, que fa temps reclamen aquest canvi, per poder disposar de més temps a l’hora de produir el primer oli que s’adquireix a la fira.

Un altre dels canvis que s’especulava era el d’ubicació. El regidor de Promoció econòmica en declaracions a la Plana Ràdio, argumentavaque sí que volen fer-ho,sobretot perquè suposaria un estalvi important en el pressupost, però ho hauran de deixar-lo per a l’any vinent,donat que no s’ha tingut temps material per poder-lo assumir per temes organitzatius.

Crespo va reunir a les entitats per tal d’exposar-los-hi aquest canvi, i que poguessin donar el seu parer “la rebuda de les entitats no fou molt bona però de tant en tant s’ha de ser valent i aportar noves idees” argumentava el regidor. El canvi implicaria un estalvi aproximat d’uns 8.000 euros i també la utilització d’un pavelló municipal adequat per poder-ho fer.

El regidor de Promoció econòmica també té previst reunir-se amb els comerços del poble “no he pogut parlar encara amb els comerciants perquè com que no estan agrupats en una entitat se’ns fa difícil coordinar-ho però ho faré prompte […]sobretot perquè aquest any hi haurà una lleugera reducció amb l’import dels estants per als establiments que hi participen”.

La Fira de l’Oli Novell, els Cítrics i Comerç té un pressupost aproximat que gira al voltant dels 50.000 euros.

Font: La Plana Ràdio

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.