Valuós i meritori empat enfront del Sant Quirze, campió de la temporada anterior i clar candidat a ocupar les primeres posicions en acabar l’actual campionat.

Els primers compassos de partit ha estat de clar domini de les vallesanes, que han adquirit una renda de 5 gols al marcador. La reacció ampostina, a mitjans del primer període, els va permetre empatar el partit als vint minuts de la primera meitat. Tot i això, abans del descans, es van tornar a despegar al marcador les visitants amb un parcial de 0-4 que deixava el 12 a 16 al descans.

A la segona meitat es veia un partit més físic, i amb decisions arbitrals molt protestades pel nombrós públic que omplia el pavelló municipal d’esports de la capital del Montsià. El partit entrava en una fase de domini altern, fins arribar als darrers deu minuts de joc, on les visitants tornaven a cobrar avantatge mínim amb el 27 a 28 i amb l’exclusió a favor d’elles de la local Jèssica Bertomeu. Això va donar lloc a un darrer minut d’infart. Arran d’un temps mort demanat pel tècnic ampostí Sasa Jovic, es reprenia el joc i s’acaba assenyalant una falta a la frontal de l’àrea a cinc segons per la finalització de l’encontre. Judit Tortajada agafava la responsabilitat del llençament i la convertia en el gol de l’empat definitiu, que li permet a l’Amposta-Lagrama mantenir imbatut el seu feu aquesta temporada.

Dissabte vinent les ampostines es desplacen a la pista del Sant Joan d’Espí a partir de les 18.00 hores.