El proper diumenge 13 d’octubre, a les 17.00h, la banda de música La Lira Ampostina i l’Esbart Sant Martí de Barcelona ofereixen l’espectacle [email protected]@ en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa.

[email protected]@ és un espectacle que uneix dues formacions que no estem acostumats a veure juntes, com són una banda de música i un esbart. L’espectacle gira al voltant de la música tradicional catalana, amb composicions dels mestres Adolf Ventas i Joan Lluís Moraleda, amb l’obra la Patum, del mestre Moraleda, com punt culminant de l’espectacle. La col·laboració entre La Lira i l’Esbart Sant Martí va començar per Santa Cecília del 2017, estrenant l’espectacle a Amposta. Després s’ha programat al Festival Ésdansa 2018 a Les Preses (Olot), a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, i ara a la Fira Mediterrània 2019.

Enguany la Fira Mediterrània compta amb una presència important de bandes de música, amb actuacions de diferents bandes, el mateix diumenge, com la Banda de Música La Ginesta, de Ginestar o l’Agrupació Musical Senienca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.