Després d’un inici irregular de lliga la UE Jesús i Maria cercarà aquest cap de setmana la primera victòria del campionat en la visita de dissabte al feu del Roquetenc a partir de les 16:30 de la tarda.

Per la seva part els jugadors d’Andreu Fibla, que han patit una àmplia renovació a la plantilla, no els ha acompanyat la sort en aquestes primeres jornades del campionat i tan sols han sumat un punt (1-1), el que van sumar al camp de l’Olímpic ME la setmana passada. Tot i això s’han enfrontat amb tres rivals cridats a estar en la zona alta de la classificació: el Flix (0-2), el provisional líder Remolins-Bítem (3-0) i el Santa Bàrbara (1-2).

Els homes de David Garcia, que compta amb un equip renovat de la passada temporada, intenten trobar l’estabilitat i refer-se després d’un inici de competició on han sumat dos empats a casa, davant dos conjunts a priori que han de lluitar per les primeres posicions com el Batea (4-4) i el Jesús Catalònia (2-2) i dos ensopegades a fora als camps de l’Ebre Escola per 3-0 (en un partit que al minut 85 restava amb l’empat a zero inamobible) i a l’Ametlla de Mar per 1 gol a 0.

Són dos conjunts que han iniciat la temporada amb problemes tot i que un triomf dels dos equips pot significar el punt de partida per mirar cap amunt a la taula classificatòria, tenint en compte que la setmana vinent els de Roquetes visiten al Godall i els partidalencs rebràn al municipal de l’Aube al Sant Jaume d’Enveja, que encara no ha sumat cap punt aquesta temporada.