El grup municipal de Ciutadans (Cs) de Tortosa proposa, a través d’una moció que debatrà aquest dilluns el ple de la Corporació, “un pla de xoc per millorar l’enllumenat del municipi i minimitzar les incidències”. Segons el portaveu del partit taronja, Miquel Albacar, “la situació ha empitjorat, afecta tota la ciutat, inclosos els cinc pobles, i els episodis d’apagades són freqüents”, ha explicat. Per això, segons Albacar, “cal abordar aquesta problemàtica i instar l’empresa adjudicatària a complir amb tot el que diu el contracte”.
A més d’aquesta moció, Cs Tortosa n’ha presentat una altra que proposa que “s’arreglin les voreres i rigoles deteriorades”. El text insta a implantar “un pla director de manteniment que contempli intervenir en aquelles parts malmeses, adaptar les voreres a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat i suprimir les barreres arquitectòniques, en funció de les possibilitats econòmiques de l’Ajuntament”. “Tot plegat uns treballs que s’haurien de fer seguint una mateixa estètica, per aconseguir una imatge unitària de ciutat”, ha explicat Albacar.

Finalment el portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tortosa ha destacat que “es tracta de dues mocions que pretenen aconseguir una millora de l’espai públic i un benefici en la qualitat de vida dels ciutadans”. Per això, confia que “els dos textos, que es debatran al plenari de dilluns, s’aprovin i es puguin implementar aquestes mesures tan necessàries per a Tortosa i per als tortosins”, ha conclòs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.