El govern municipal de Tortosa ha ordenat retirar aquesta nit la pancarta penjada a la façana de l’ajuntament, que reclama la llibertat dels presos polítics, en compliment d’un requeriment de la Junta Electoral de Zona. Un operari municipal al capdamunt d’una grua va treure al voltant de dos quarts de dotze de la nit la gran lona amb el lema reivindicatiu que ocupava bona part de la balconada de l’edifici consistorial.

Recordem  que aquesta setmana Ciutadans va anunciar que denunciaria els ajuntaments de Tortosa, l’Ampolla i l’Ametlla de Mar per mantenir penjades les pancartes  reclamant la llibertat dels presos.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.