El ple de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat inicialment el pla parcial del polígon industrial de les Salines. Aquesta actuació urbanística, programada al POUM, afecta una superfície de 30.000 metres quadrats de sol industrial dels quals gairebé un 60 per cent són propietat de l’Ajuntament. Ara, el pla parcial es remetrà a la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre per obtenir el pertinent informe favorable. Mentrestant, l’Ajuntament anirà treballant en el projecte de reparcel·lació i constructiu d’aquesta actuació situada al sud del nucli urbà i al costat de la carretera TV-3404.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.