El dissabte, 5 d’octubre, el Jovent Republicà de Deltebre es presentarà en públic, a les 19.30 h a la Seu d’Esquerra Republicana de Deltebre.
Les Joventuts d’Esquerra Republicana són l’organització política del jovent independentista que treballen per conscienciar i mobilitzar el jovent dels Països Catalans, incidint en totes les poblacions i en tots els àmbits.
El Jovent Republicà de Deltebre vol impulsar un projecte compromès amb la llibertat del país i la vida social i política del municipi perquè “Som Joves i el futur és nostre”. Amb aquesta frase el Jovent Republicà pretén obrir un espai de reflexió i debat polític entre els joves del municipi per enfortir la seva capacitat de participació i decisió en tot allò que afecta aquest col·lectiu. Entre les seves prioritats estarà el desenvolupament del Pla local de Joventut,  la col·laboració i cooperació amb la resta d’entitats i col·lectius del municipi, i la implicació en aquelles problemàtiques que preocupen als joves.
El jovent Republicà de Deltebre, abans JERC, vol ser un actiu polític de referència per als joves del poble i, amb l’ajuda d’Esquerra Republicana de Deltebre, poder donar veu a les seves demandes i reivindicacions en aquelles institucions on són presents.

Autor: