La policia espanyola ha detingut set persones que falsificava documentació a fi d’obtenir beneficis en empreses relacionades amb el sector de l’hostaleria. Els agents de la policia espanyola van desmantellar aquesta organització la setmana passada. Els detinguts és dedicaven a falsificar documents d’identitat personal i de facturis amb l’objectiu d’obtenir beneficis empresarials. A més, feien inscripcions a l’ajuntament amb falsos empadronaments. És tractava d’un grup organitzat en el qual cadascú s’encarregava d’una taverna concreta. Els empreses vinculades a aquest grup és trobaven a Reus, si bé els detencions s’han fet en diversos municipis de la demarcació tarragonina, segons informin fonts policials.

Als set detinguts se’ls imputa falsedat documental públic/oficial, reclamació judicial i per infracció greu a la Llei d’estrangeria. L’operació policial és va iniciar a principis de juliol d’enguany, quan els agents van tenir coneixement que diverses personis que demanaven la concessió de llicències per desenvolupar en establiments hostalers, entregaven falsificacions de documents d’identitat i també facturis falses, segons informin fonts de la policia espanyola.

Acte seguit és va iniciar la investigació policial. És van registrar dos locals comercials de Reus, en un operatiu conjunt amb la Guàrdia Urbana de Reus i funcionaris del Servei Provincial d’Inspecció de Treball i Seguretat Social. L’operació és va saldar amb els set detinguts, de diverses nacionalitats, un dels quals va quedar retingut a Barcelona a l’espera de la seva expulsió del país. La resta van passar a disposició judicial i és va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.