Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de les Terres de l’Ebre van denunciar penalment el passat 20 de setembre el conductor d’una motocicleta com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per circular amb una velocitat penalment punible.

Els fets van passar el mateix dia 20 de setembre en un control que els agents de trànsit havien establert a la carretera N-420 al seu pas pel terme municipal de Caseres (Terra Alta) amb motiu de l’increment de la circulació que pateix aquesta via en direcció al circuit de Motorland (Alcanyís) on es celebra el Gran Premi d’Aragó.

Sobre les 19 hores l’aparell cinemòmetre va detectar una motocicleta que circulava a 187 km/h, en un tram on la velocitat està limitada a 90 km/h.

Un cop aturat i identificat el conductor infractor, va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat superior a l’establerta en l’article 379 del codi penal, i va ser citat per tal de comparèixer davant el Jutjat d’Instrucció de Gandesa.

El denunciat s’enfronta a una pena que aniria entre 3 i 6 mesos de presó o entre 6 i 12 mesos de multa o treballs en benefici de la comunitat no inferior a 31 dies ni superior a 90, i en tot cas, a la privació per conduir vehicles a motor entre 1 i 4 anys.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.