El pròxim 5 d’octubre la població de Vinebre acollirà la 3a edició de la Fira del Vimblanc. El tradicional esdeveniment vinebrà tindrà lloc a la plaça 1 d’Octubre.

Els alumnes de l’Escola “Les Eres” de Vinebre seran els encarregats de donar el tret de sortida a les activitats de la fira amb el premsat del raïm de l’escola per produir el seu propi Vimblanc. Durant tot el matí i fins a les 20.30 h de la tarda, l’ajuntament ha preparat un gran ventall d’activitats per a tots els públics. Hi haurà servei de bar i menjar tradicional perquè tots els assistents puguin dinar sense perdre’s cap activitat.

Aquest any com a novetat introduïm una nova activitat, el taller de motius decoratius de les ceràmiques ibèriques, i col·laborarem amb la iniciativa solidària Rebrotem, aportant el nostre petit gra d’arena

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.