Una vintena d’equips van participar a la fase final del Torneig Jordi Pitarque Ceprià. Era la novena edició, que es va endur el Futbol Club Barcelona Masia. Com a representant ebrenc a quarts de final només va arribar la Rapitenca i el Tortosa.

Càntics dels campions i crits d’alegria dels jugadors del Barça que es van proclamar vençedors del novè Torneig Jordi Pitarque Ceprià. La final la van disputar davant el Sant Cugat i els blaugrana es van imposar amb claredat, guanyant 5 a 0.

Foto: DigitalEbre

Durant dos dies una vintena d’equips van disputar la fase final del novè torneig Jordi Pitarque Ceprià. La final va ser la cloenda a un cap de setmana en que dissabte es va disputar la fase classificatòria i diumenge va ser el torn dels quarts i les semifinals. Jornada final a la que van accedir el Reus, l’Espanyol, el Saragossa, el Vila-real, el Sant Cugat el Futbol Club barcelona la Masia i com a representants ebrens el Tortosa i la Rapitenca. En aquesta fase final no es van poder desplaçar els equips del València CF, l’Alboraya i el Llevant per la gota freda que va fer impossible fer el desplaçament i van tindre que ser suplerts per tres equips de les Terres de l’Ebre.

També es va disputar la final Genuine. El guanyador va ser Units Terres de l’Ebre B que va guanyar a la Fundació futbol base Reus Genuine. La final de consolació la van disputar el Nàstic i Units Terres de l’Ebre B.

L’entrega de trofeus va ser emotiva, ja que es va entregar un ram i una placa a la familia de Jordi Rovira, desaparegut ara fa un any.

Foto: DigitalEbre

Redacció: S.H.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.