Imatge dantesca la que ens deixa la gota freda que està afectant la Comunitat Valenciana i que porta camí d’afectar-nos a les Terres de l’Ebre en les properes hores.

La gran acumulació d’aigua ha fet que els conductors dels vehicles que esperaven en el sostre dels seus vehicles per a ser rescatats en un dels túnels de l’autopista AP-7 a l’altura del Pilar de la Foradada (Alacant) hagin pogut ser rescatats en bones condicions.

Segons la Delegació del Govern en la Comunitat, en aquests moments el túnel, que se situa en una zona subterrània a l’altura del quilòmetre 772 de l’AP7, segueix inundat d’aigua i amb els vehicles buits a l’interior.

Segons el Consorci Provincial de Bombers de la Diputació d’Alacant i la Guàrdia Civil, els conductors es van veure sorpresos per una gran bossa d’aigua en aquest túnel, en el quilòmetre 772 (sentit Cartagena).

Les persones afectades es van situar en el sostre dels cotxes, a l’espera del rescat, però les labors d’evacuació eren complicades per la impossibilitat d’arribar per tots dos costats a causa de la gran quantitat d’aigua acumulada. Els serveis d’emergència tractaven d’arribar als conductors mitjançant l’ús de llanxes i motos d’aigua.

A part d’aquesta incidència i el desbordament del Segura a l’altura del pont del Rei d’Oriola, la passada nit ha sigut relativament tranquil·la en el sud de la província d’Alacant, ha informat el Consorci.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.