El darrer ple de l’Ajuntament de Deltebre ha aprovat desestimar el recurs de reposició presentat pel grup Municipal d’ERC –Més Deltebre a l’acord pres al juliol sobre els sous i retribucions de l’equip de Govern.

La proposta va prosperar amb els vots favorables d’Enlairem Deltebre, l’abstenció del PSC i els vots en contra d’ERC- Més Deltebre. Segons el portaveu republicà Joan Alginet “unes dedicacions del 95% és un absurd i va avisar al Govern Municipal que s’assegurin bé ja que sobre aquesta qüestió hi ha molts d’articles doctrinals i bases jurídiques que venen a donar la raó als arguments que exhibeix el seu grup.

Segons Alginet en cap cas volen entrar en qüestions personals sinó en que persegueixen l’objectiu d’acomplir la llei.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.