L’obertura del curs escolar 2019-2020 protagonitza la portada del setmanari l’Ebre d’este divendres 13 de setembre. El curs ha començat a les Terres de l’Ebre amb xifres molt similars al curs passat: 27.067 alumnes (500 més que els que van acabar el curs al juny) i 2.382 professors (17 més que al curs 2018-2019). Una de les novetats del curs és la posada en marxa d’un nou institut escola a l’Agustí Barberà d’Amposta. El centre s’ha estrenat amb 51 alumnes de primer d’ESO.

La reactivació de dos nous parcs eòlics al Pinell de Brai, Prat de Comte i Benifallet també es un dels temes destacats del número 902 del setmanari l’Ebre, així com la manifestació de la Diada 2019 que va reunir 600.000 persones a Barcelona.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.